Zoek AFS programma's:

Kies programma's:

  • Azië
  • Europa
  • Latijns Amerika
  • Noord Amerika

Wij bieden buitengewone interculturele ervaringen

Ontdek een wereld vol mogelijkheden

“Mijn uitwisseling heeft mijn leven veranderd. Ik heb zoveel gezien en geleerd, en ik ben veel zelfstandiger geworden. Het is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt!”

Janne ging voor drie maanden naar Denemarken

Ontdek AFS bestemmingen

Beurzen

AFS helpt graag jongeren om naar het buitenland te gaan ongeacht hun financiële situatie. Daarom werkt AFS samen met sponsoren en individuele donateurs om zo beurzen te financieren.

Beurzen

Verwelkom een nieuw familielid

Word gastgezin

Haal de wereld in huis! Door gastgezin te worden zorg je voor extra leven in de brouwerij, kom je in contact met enthousiaste jongeren van over de hele wereld en leer je veel nieuwe mensen kennen die een gelijkaardige ervaring beleven of beleefd hebben. Bovendien breng je je kinderen of je omgeving in contact met een andere cultuur en taal!

Beleef het leven als gastgezin 

Beleef het leven als AFS-gastgezin

“Een gezellige drukte was het hier sowieso al. Het is nu nog drukker, maar vooral ook nog gezelliger geworden! Je geeft zo’n studenten een ervaring waar ze de rest van hun leven aan zullen terugdenken. Maar bovendien haal je er zelf ook zo veel uit. Je leert jezelf écht door en door kennen en daarbovenop maak je ook nog eens kennis met andere culturen!”

Roel, Tinne, Eske, Brikke, Hasse en Pelle: meervoudig gastgezin

Word gastgezin!

Klaar om de wereld te veranderen?

Word AFS-vrijwilliger

Ontdek de talloze mogelijkheden om actief te worden als AFS-vrijwilliger! Wij verwelkomen graag mensen met een brede blik op de wereld die graag hun interculturele vaardigheden aanscherpen. Je krijgt internationale kansen die je alleen bij AFS kan krijgen! Je hoeft niet zélf op uitwisseling te zijn geweest om deel uit te maken van deze grote familie…

Word vrijwilliger

Ontmoet mensen van over de hele wereld

“Wereldvrede is een beetje hoog gegrepen, maar bij elk nieuw contact tussen twee mensen of culturen, krijg ik toch wel het gevoel dat ik bijdraag aan iets groots..”

—Ismail, AFS-vrijwilliger 

Word AFS Vrijwilliger

Volg de avonturen van onze AFSers