De beste manier om meer te weten te komen over een periode in het buitenland is langskomen op een van de AFS voorlichtingsbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we je graag meer over AFS, de verschillende programma’s en de stappen die je moet doorlopen. Ook zijn er ex-deelnemers aanwezig die hun persoonlijke ervaringen delen. Uiteraard is er genoeg tijd voor het stellen van al je vragen.

Gedurende het jaar worden er door het hele land voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd. Wil je langskomen op een van onderstaande voorlichtingen? Meld je dan nu aan via dit formulier “Voorlichting naar het Buitenland”.

Heb jij interesse om gastouder of gastgezin te worden? Ook daarvoor hebben we speciale voorlichtingen! Tijdens een gastouder voorlichting ontdek je wat het allemaal betekent om gastgezin te zijn. Meld je via dit formulier “Voorlichting Gastouder”  aan voor een gastouder voorlichting.

Agenda voorlichtingen "Gastgezin worden"

Tijd: Inloop vanaf 18.30u, start voorlichting 19.00u (tot 21.30u)
Locatie: AFS Nederland kantoor in Amersfoort
Van Asch van Wijckstraat 9
3811 LP Amersfoort

Meld je via het “Voorlichting Gastouder” formulier aan voor deze voorlichting.

Agenda voorlichtingen "Naar het buitenland"

Er staan momenteel geen voorlichtingen gepland voor “Naar het buitenland”. Wel graag meer weten over AFS of een schooljaar in het buitenland? Neem dan contact met ons op!